GTA 6: släppdatum och mycket information du inte visste

Rockstar har några ord att säga om GTA VI.

GTA 6 är nästan fem år gammalt sedan succén med GTA 9. Spelare har väntat på denna dag ganska länge. Rockstar meddelade den 4 februari 2022 att de utvecklade en ny del i serien.

Men Rockstar har ännu inte bekräftat någon av denna information.

GTA 6 releasedatum på PS5, Xbox Series S/X och PC

Rockstar avslöjade att ett nytt franchisespel var under utveckling. Det förekom rykten och läckor. Håll utkik efter att GTA 6 kommer att släppas på olika datum.

Enligt vissa insiders kommer han att lämna 2025. Rykten tyder också på att det kommer att vara 2024, där den senare är den mest effektiva på grund av “indikationer”, som är viktiga källor inom branschen.

Även om de nämner att den skulle kunna släppas 2023 kan dessa vara starkare. Det var först nyligen känt att spelet var under utveckling. Därför kommer det att vara väldigt bråttom att ta bort den, särskilt med tanke på höga förväntningar.

Det bör också noteras att GTA VI kommer att avslöjas i år och att följande tillkännagivande från företaget kommer att göras snart. Detta är dock bara rykten.

När kommer GTA 6 att släppas?

Vi har hört rykten om GTA 6:s släpp, men det har ännu inte kommit något officiellt datum sedan Rockstars tillkännagivande i februari.

De flesta tror att den kommer att släppas mellan 2024-2025. Vi måste dock vänta tills företaget tillkännager datum och eventuell ytterligare information om dess utveckling. Vi måste också känna till GTA 6 Release Year.

Vad kan vi förvänta oss av GTA 2.0?

GTA 5 var en stor framgång och fans, kritiker och spelare har höga förväntningar på det nya spelet. Grafiken, historien, kartorna etc. är alla imponerande. Dess föregångare är högre.

GTA 6 kan ha en karta som tar dem till Vice City. Detta refererar till Vice City i videospelet GTA: Vice City. Den har en liknande historia, uppdrag och karaktärer men använder det bästa av nuvarande teknik.

GTA 6 karta

De flesta förväntar sig en stor karta som kan passera genom städer där tidigare tv-spel skapades. Det kommer också att omfatta platser som påverkas av Europa eller Centralamerika.

Rockstar är en mycket bättre produkt än sin föregångare, och vi kan njuta av många timmars spel och underhållning.

GTA 6 kommer att finnas tillgängligt online.

Tänk på fördelarna som GTA Online erbjuder Rockstar. Det skulle vara en besvikelse om de inte uppmärksammade GTA VI:s flerspelarläge och alla dess extra funktioner.

Du kan använda logik för att göra den nya och nuvarande GTA online sida vid sida. När användare går över från en version till en annan blir det för kostsamt och den äldre stängs. Oroa dig inte, och vi har GTA 6 online…med stil!

Vad kostar detta?

GTA 6:s släppdatum har inte meddelats, och det finns inte heller några detaljer om nästa avsnitt i serien. Det finns heller inga andra detaljer, förutom rykten och läckor, om spelets pris.

GTA 5:s lanseringspris var dock cirka 60 euro/dollar, så lanseringspriset för detta spel kommer sannolikt inte att bli lägre.

Det är också viktigt att överväga budgeten för spelproduktion och versionen som kommer att publiceras på olika enheter. Även om det inte är känt för specifika konsoler kan vi garantera att det kommer att vara kompatibelt med Xbox och Play Station 5-serien. En PC-version kommer sannolikt att följa (förmodligen senare).